Lidt om os:
Vi hedder Christina Schjøtt og Patrick Kvick, vi er et "Ungt par" midt i 30´erne som har været sammen i snart 9fantastiske år.
Vi har overtaget et gammelt gammelt hus udenfor Rødby(Lolland), som vi stykke for stykke renoverer på (Det satser vi på at vi er færdige med når vi rammer pensions alderen 🙂 ) Der bor vi med vores avlstæve Baily og vores 2katte Batman og Røde piv ;-) Kreativt navn fordi dyrlægen ikke ville skrive ´gå væk´ i Sundhedsbogen.

Om vores Kennel:
Det startede som en idé for omkring 5år siden at vi ville have egen kennel. Vi tog opdrætter uddannelsen og hundeholder uddannelsen hos DKK. Vi fik i december 2016 vores kennel mærke som vi valgte skulle være en søster kennel til det oprindelige Kennel Walkini (som Christinas far Kim er indehaver af gennem nogen og tyve år). Så vi valgte at kalde den Tadaa, Team Walkini (det jo Nemt). Samme måned blev vi kontaktet af Zwinger Pallas Athene I Tyskland med tilbud om at købe en tæve derfra. Den 23December2016 kørte vi tværs gennem Tyskland for at hente en hvalp, som skulle blive startskuddet på vores visioner. Hvalpen er nu blevet en voksen dame med brugsprøve avlskåring og hvad dertil hører.

Vores mål:
Vores mål er at avle perfekte Sunde Schæfere (Som jo er alle opdrætters mål) Den skal ikke bare være flot at se på. Den skal være brugsduelig om det er på en IGP bane eller ved Polithundeforeningen, ydermere ligger vi stor vægt på at hundene skal fungere som familiehunde. 
Vi gør alt vi kan for at fylde hvalpenes rygsæk med oplevelser, stimulering og indtryk, så de er klar til at komme ud i deres nye hjem